Bookaholic, Liridon Abazi: Sot më shumë se kurrë janë të nevojshëm librat filozofikë

Nevoja për të lexuar është para së gjithash nevojë për të ndenjur me vetveten, e këtë nevojë Liridon Abazi duket se e ka ushqyer mirë që në fëmijëri.

Liridoni ka mbaruar studimet për Shkenca Politike dhe Studime Rajonale Politike dhe këtë herë për rubrikën “Bookaholic” ndau titujt e librave që konsideron ndikues në jetën e tij.

https://www.youtube.com/watch?v=n2ve-FzhHec

 

Lexo gjithashtu: