AlbanianEnglish
Image Alt

Tibo-Vox

Në vitet e fundit, pajisjet elektronike të lëvizshmërisë kanë parë një rritje të konsiderueshme të përdorimit dhe popullaritetit në të gjithë Evropën, por ato gjithashtu kanë shkaktuar polemika. Specialistë të qarkullimit rrugor kanë treguar se monopatet elektrikë janë të rrezikshëm dhe

You don't have permission to register