Lajmet e fundit

Lifestyle

Lifestyle

Shtohen francezët që po vizitojnë Shqipërinë, ja shifrat për Janarin Muaji Janar i këtij viti po jep sinjalet e para që

Ne të gjithë njohim njerëz që nuk janë në gjendje të arrijnë një marrëdhënie të gjatë dhe të lumtur. Ndoshta

Nëse dëshironi të udhëtoni diku me diell dhe të ngrohtë këtë pranverë, por nuk dëshironi të largoheni shumë nga Evropa,

Një këngë izraelite me titull "Harbu Darbu" që dyshohet se bën thirrje për vdekjen e grave të famshme arabe dhe

Pirja e duhanit në makina me fëmijë është e ndaluar në 11 shtete të SHBA-së dhe ligjvënësit po bëjnë presion

Sipas një analize nga Instituti i Politikave të Pensionit të Mbretërisë së Bashkuar (PPI), gratë do të duhet të punojnë