Sporti në platformën TIBO

Platforma TIBO ofron një gamë zgjedhjesh për sportdashësit shqiptarë duke plotësuar kërkesat kryesore me kampionatet dhe eventet më prestigjioze kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

Përmes paketës TIBO-OVERSPORT (€8.9/muaj ose €89/vit) mund të ndiqni:

 • Serie-A
 • “Abissnet Superiore”
 • Kategoria e Parë
 • Kupa e Shqipërisë
 • Superkupa e Shqipërisë
 • Scottish Premiership
 • Scottish League Cup
 • European volleyball competitions
 • CEV Champions League, CEV Cup and CEV Challenge Cup
 • European & World weightlifting competitions
 • European & World athletics competitions (Outdoor/Indoor)
 • World & National marathons and triathlons

Përmes paketës TIBO-OVERSPORT-TRING (€14.9/muaj ose €149/vit) mund të ndiqni:

 • Eventet e OVERSPORT (Lexo më lart!)
 • UEFA Champions League
 • UEFA Youth League
 • Grand Prix Motorcycle Racing (MotoGP)
 • NBA basketboll
 • Portugal Liga NOS
 • Turkish Süper Lig

TIBO ofron paketat e kombinuara ULTRA (TV + Internet me fibër optike pa limit konsumi, shpejtësi 100mbps) për vetëm 999 lekë për muaj, ofertë speciale kjo e vlefshme për 3 muajt e parë.

Abonimet mund të kryhen në “TIBO Points” në Tiranë e Durrës, në distributorët e autorizuar në të gjithë botën, po kështu edhe online në faqen tonë web www.tibo.tv/bli.