Image Alt

platforma TIBO Tag

Më 8 gusht 2022 DigitAlb koordinoi publikimin e dy kronikave në Top-Channel dhe TV Klan, të cilat synonin t’i bënin pis imazhin platformës TIBO. Asgjë e re. Këto janë metodat e vjetra të të bërit biznes nga Digitalb. Baltë dhe sa

Alfred Dani, prej 20 vitesh emigrant në Angli, ishte fitues i çmimit të madh në Mega-Shorteun TIBO. Ai erdhi sot në Tiranë për të tërhequr makinën tip KIA “Rio” të vendosur si shpërblim për abonentët e platformës. Prej 6 vitesh ai është