Shtyhet seanca në Kushtetuese për shkarkimin ose jo të Metës

Është shtyrë sërish seanca në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin ose jo të presidentit Ilir meta. Seanca e radhës është vendosur për në datën 7 shkurt, në orën 10:00.

Shtyhet sërish seanca në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin e Presidentit të Republikës, vendim i parlamentit.

Seanca e radhës u Pas parashtrimit nga palët dhe pyetjet e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese, kjo e fundit u tërhoq për vendim pasi Përfaqësuesi ligjor i Presidentit,  Bledar Dervishaj kërkoi kohë për t’u konsultuar me Kreun e Shtetit lidhur me përgjigjet.

Kjo ishte seanca e dytë, pas asaj të zhvilluar dy ditë më parë që u mbyll pa një vendim.