Image Alt

Meta Tag

Kompania mëmë e Facebook, Meta Platforms, pa një rënie të vlerës së saj në tregun e aksioneve me më shumë se 230 miliardë dollarë të enjten, një humbje e nivelit rekord për një firmë amerikane. Aksionet e saj ranë 26.4% pasi

Është shtyrë sërish seanca në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin ose jo të presidentit Ilir meta. Seanca e radhës është vendosur për në datën 7 shkurt, në orën 10:00. Shtyhet sërish seanca në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin e Presidentit të Republikës, vendim

Ndërkohë që në qytetin e Laçit po zhvillohej ceremonia me të pranishëm presidentin turk Rexhep Taip Erdogan dhe kryeministrin Edi Rama, pak kilometër më tutje presidenti Ilir Meta kreu homazhet në memorialin e Skënderbeut, në 554 vjetorin e ndarjes nga