Image Alt

February 2022

#10. The Battle of Algiers (1966) - Regjisor: Gillo Pontecorvo - Vlerësimi i përdoruesit në IMDb: 8.1 - Kohëzgjatja: 121 min Ky shembull i kinemasë neorealiste italiane fokusohet te komandanti i parashutistëve, Kol Mathieu, i cili dërgohet në Algjeri për të shuar kryengritjet. Pikërisht

Ne mund të imagjinojmë se George Clooney ka dashur gjithmonë të jetë aktor dhe se tipat e Jeff Bezos kanë dashur gjithmonë të jenë biznesmenë miliarderë, por ky nuk është domosdoshmërisht rasti. Në fakt, shumë fytyra të famshme kishin ëndrra