Çfarë përmban, sa kushton dhe ku mund të bëhen abonimet TIBO?

TIBO është kompania që u ofron mijëra shqiptarëve përvojat më speciale në platformën tonë TV, aplikacionin tonë Mobile, dhe me shërbimin tonë të internetit Fibër. Të gjitha këto shërbime e kanë kthyer TIBO në një emër të shumëdashur nga shqiptarët që, ndër vite, kanë shijuar qindra kanale televizive me filma, seriale, dokumentare, programe për fëmijë, transmetime LIVE të kampionateve më të mëdha si Serie A, Abissnet Superiore, Champions League, Copa Del Rey e shumë sport të tjera dhe në vitet e fundit, edhe internet super të shpejt fibër!

Platforma më e plotë televizive
Me TIBO do të shihni iptv shqip me qindra kanale, filma të pafund, seriale dhe dokumentarë që ofrojnë përmbajtjen tuaj të preferuar. TIBO ofron sportet më të mira nga Seria A, Kampionati Shqiptar, Copa del Rey, Champions League, NBA, MotoGp, Formula 1 dhe shumë të tjera.

Shkarkoni aplikacionin TIBO në çdo pajisje Smart TV apo Mobile ose përdorni TIBO Box për ta shijuar në çdo televizor.

Paketa TIBO T për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

Paketa TIBO TT për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kanalet e platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme. Kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

Paketa TIBO TOT për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kampionatet e platformës OVERSPORT, me Serie A, Kampionati Shqiptar, Copa del Rey dhe shumë kompeticione sportive të tjera. Të gjitha kanalet e platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme, ku mund të ndiqni edhe Champions League dhe shumë kampionate të tjera sportive. Kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

Internet për familje, i shpejtë, i sigurt dhe pa limit
Me internetin TIBO në shtëpi, e gjithë familja juaj mund të qëndrojë e lidhur me botën në internet, qoftë për punë, shkollë apo kohë të lirë. Rrjeti ynë i avancuar siguron eksperienca superiore të lundrimit, transmetimit, lojërave dhe lidhjen e të gjitha pajisjeve tuaja pa probleme.

Zgjidhni paketën që dëshironi, televizion, internet apo paketat e kombinuara ULTRA dhe abonohuni online në webin tonë, duke vizituar dyqanet TIBO në Tiranë dhe Durrës ose në një nga distributorët tanë të autorizuar kudo në Botë.

 

Ne jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm dhe jemi gjithmonë në dispozicion për t’ju ndihmuar. Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim, mos hezitoni të na kontaktoni.

Email: info@tibo.tv
Live Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Viber/Whatsapp +355 689082244
Facebook/Instagram: tibo.tv

Zyrat Qendrore: Rruga Kavajës, Nr.7, Pall.132/5, Tirane
Europe, Australia, Asia, Africa: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767
Usa, Canada: T. (844) 842-6872 | Mob. (917) 775-5003 / (917) 775-5012