Veshjet ikonike të “Emily in Paris”

Është e drejtë të thuhet se veshjet e protagonistes, të luajtur nga Lily Collins, ndryshojnë nga më mahnitëset dhe të sofistikuara në më të çuditshmet dhe të guximshme gjatë çdo sezoni të shfaqjes hit të Netflix, Emily in Paris.

Këtu, Emily ka veshur “shumë këpucë!” Është pak e çuditshme, por shumë e këndshme në të njëjtën kohë. Ne jemi shumë të interesuar për këtë pallto lozonjare të mbushur me këpucë.

Emily kishte veshur një fustan të prerë nga Magda Bultrym me taka me platformë Casadei. Sigurisht, ylli i vërtetë i këtij look-u është palltoja mahnitëse me pupla.

Edhe pse kjo nuk është një veshje e Emily, në vetvete, ky fustan i bardhë është mahnitës.

Mbretëresha e stilit godet sërish! Emily u shfaq në një event mode veshur  kokën në një event me një bluzë ekstravagante me printe zebre. Është një vepër arti absolute.