Kuzhinieri shqiptar më i miri në botë

Në moshën 4 vjeçare Ravajol Hasani do të largohej nga Shqipëria drejt Greqisë. Atje ai arriti të bëjë realitet ëndrrën për të qenë një shef kuzhine në të ardhmen.
Sot Ravajoli numëron arritje dhe çmime të shumta, mes tyre edhe vlerësimin si një ndër 150 shefat më të mirë të kulinarisë në botë.
Në një intervistë për Tibo News ai tregoi rrugëtimin e tij.

*TiboNews