KURIOZI3T: Përtej rolit, “Harry Potter”, “The Wolf of Wall Street” dhe “Scarface”

Jemi sot sërish bashkë për të kapërcyer në tre filma aq të ndryshëm nga njëri-tjetri dhe për të zbuluar 3 detajet që mund të na kenë shpëtuar.

  • Kush nuk ka parë apo lexuar Harry Potter ka një mungesë në jetë.
    Por para se të vijmë te kjo, e dini se prindërit e Daniel Radcliffe fillimisht e ndaluan atë për rolin e Harry Potter?
    Kjo sepse plani ishte të xhiroheshin gjashtë filma në L.A. Ata pranuan pasi kontrata u reduktua në dy filma dhe prodhimi u zhvendos në Mbretërinë e Bashkuar.
  • A e dini se në THE WOLF OF WALL STREET… Matthew McConaughey në fakt improvizoi sekuencën e rrahjeve dhe gumëzhimave në gjoks. Leo e pa atë të bënte rutinën e ngrohjes për t’u çlodhur përpara se të aktronte dhe i sugjeroi që ta përfshinte atë në skenën e tyre. Di Caprio madje i hedh një sy Martin Scorsese për të parë nëse sekuenca po funksionon.
  • Tony Montana vazhdon të përmendet si emër ikonik edhe sot e kësaj dite, por a e dini se në SCARFACE, ai ha një limon nga tasi, në vend që të lajë duart në të, siç supozohej të bënte. E gjithë kjo vinte nga e shkuara e tij, pasi u rrit i varfër dhe nuk u ekspozua kurrë ndaj një stili jetese të pasur.