Bashkimi Evropian propozim për ‘non grata’

Edhe Bashkimi Evropian si SHBA-të dhe Britania. Së fundmi BE po shqyrton mundësinë për të vendosur sanksione ndaj politikavë, zyrtarëvë të lartë apo individëve të cilët rezultojnë të përfshirë në afera korruptive, ose thënë ndryshe, që ti shpallë non grata.

Shefja e Komisionit Europian Ursula Von der Leyen, gjatë një fjalimi në KE mbi gjendjen e Bashkimit Europian për vitin 2022 bëri propozimin. A do ketë ndikim për Shqipërinë, dhe politikanët shqiptarë të shpallur non grata?

*Tibo News