8 çiftet ikonike televizive që na mësuan për dashurinë

Kur shohim romancë në ekran, na jep një vështrim të shkurtër në kompleksitetin e dashurisë. Pavarësisht nëse ato janë të trilluara ose të bazuara në marrëdhëniet e jetës reale, këta çifte na ofrojnë një dritare në format e shumta që mund të marrë dashuria dhe na frymëzojnë.

  • Morticia dhe Gomez na treguan në “The Addams Family” se çdo marrëdhënie nuk duket njësoj. Gomez nuk ka frikë të shprehë dashurinë e tij për gruan e tij.

  • Jim dhe Pam nga “The Office” na mësuan se gjërat e vogla kanë rëndësi gjithashtu, dhe se ndonjëherë më pak është më shumë.

  • Në La La Land, Mia dhe Sebastian na mësuan se marrëdhënia do të thotë të mbështesni ëndrrat e partnerit tuaj, me gjithë zemër.

  • Monica dhe Chandler vërtetuan në “Friends” se një miqësi e fortë është themeli i një marrëdhënieje të qëndrueshme.

  • Mitchell dhe Cam nga “Modern Family” dinë të vazhdojnë të befasojnë njëri-tjetrin.

  • “In 10 Things I Hate About You”, Kat dhe Patrick kanë ndjekur gjithmonë rrugën e tyre dhe nuk kanë ndjekur kurrë turmën. Ata ranë në dashuri duke qenë vetvetja.

  • Në Spider-Man: Far from Home, MJ e di se Peter është Spider-Man përpara se t’i thotë asaj. Ajo i kushton vëmendje atij.

  • Ndonjëherë, dashuria kërkon kohë për t’u zhvilluar. Gjatë rrjedhës së filmave, lidhja e Ronit dhe Hermiones u rrit dhe më në fund ata u bënë një artikull në Harry Potter and the Deathly Hallows: Pjesa 2.