5 videot më me shumë “dislikes” në YouTube

Nëse hedhim një vështrim te 5 videot më të papëlqyera në YouTube, do të vini re se edhe në disa nga videot më të njohura gjithashtu duket se tërheqin më shumë urrejtje.

Këto janë 5 vitet më shumë “dislike” në YouTube:

  1. “Johny Johny Yes Papa” nga LooLoo Kids (11.44m dislikes)

Ashtu si shumë këngë të tjera për fëmijë, kjo është përsëritëse dhe përmban tekste të thjeshta. E cila zgjat më pak se dy minuta, videoja tregon një fëmijë që përpiqet të vjedhë kube sheqeri kur babai i tij nuk po shikon. Një histori e çuditshme që mori mbi 11 milionë mospëlqime.

  1. “Baby” nga Justin Bieber (12.40m dislikes)

Justin Bieber është në listën e videove më të papëlqyera në YouTube. Me 18 milionë pëlqime dhe 12 milionë të tjera mospëlqime Justin ka një “njollë të errët” në listën e këngëve të tij, e për më tepër në një nga këngët që i rriti më shumë famën.

  1. “Sadak 2 Trailer” nga FoxStarHindi (13.63m dislikes)

U desh vetëm një javë pas publikimit të kësaj videoje që traileri i YouTube të bëhej videoja e dytë më e papëlqyer në faqe. Sipas India Times, pjesa më e madhe e zemërimit erdhi nga aktorët e kastit të filmit. Mbi 13 milionë kanë vendosur ta luftojnë fort nepotizmin i cili është i shfrenuar në Bollywood.

  1. “Baby Shark Dance” nga Pinkfong Baby Shark (14.39m dislikes)

Është kënga e fëmijëve që me siguri do t’ju ngecë në kokë. Vetë videoja ka 14 milionë mospëlqime që nuk duket shumë në krahasim me 29 milionë pëlqime. Jemi të sigurt që kjo këngë i ka mbajtur fëmijët të zënë për orë të tëra, ndonjëherë me koston e një dhimbje koke për prindërit e tyre.

  1. “YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind” nga Youtube (19.66m dislikes)

Dhe vendi numër një shkon për vetë YouTube. Kjo video e “kthimit pas në kohë” kishte për qëllim të ishte një vështrim prapa në vitin 2018. Për fat të keq për kompaninë, shikuesit nuk u impresionuan me atë që ata e konsideronin si një përpjekje të vështirë për t’u lidhur me audiencën. Videoja ka mbi 19 milionë mospëlqime, 6 milionë më shumë se numri dy në këtë listë.