Tre shenjat e zodiakut më me fat në dashuri në shtator

Dashi

(21 mars – 19 prill)

Arsyeja kryesore pse shtatori sjell një atmosferë kaq pozitive për ju është sepse kur bëhet fjalë për dashurinë dhe lumturinë, nuk po e pranoni si përgjigje JO-në dhe dini si të luftoni për dashurinë. Ky është një shembull kryesor se si ajo që mendojmë ndikon në jetën tonë. Ju nuk jeni të kënaqur me më pak dhe me Hënën në lidhje me Neptunin pranë, ju ndiheni sikur ‘topi’ është tani në fushën tuaj.

Do t’i krijoni vetes ditë të bukura dhe plot dashuri sepse nuk i keni dhënë vetes asnjë mundësi më parë. Ju keni atë qëndrim të pastër ‘luftëtar të dashurisë’ dhe kjo e bën këdo të ndihet edhe më i fortë me ju. Ju do të merrni respekt; jo sepse jeni kërkues, por sepse jepni një shembull se si është të jesh i patrembur në dashuri. Romanca ju ndjek sepse jeni një lider i vërtetë në këtë departament.

Luani

(23 korrik – 22 gusht)

Një qëndrim i shkëlqyeshëm ju bën të ecni gjatë dhe të mos dorëzoheni.  Kjo edhe ju çon drejtpërdrejt në krahët e personit që doni më shumë. Ju nuk mund të prisni të jeni me këtë person dhe gjatë kalimit të Hënës në lidhje me Neptunin, duket sikur jeni më në fund të qetë me të.

Ju nuk po ndjeni dhimbjet e dyshimit dhe nuk keni ndërmend të kërkoni probleme. Ky muaj do të jetë ai ku ju të dy do të afroheni vërtet. Marrëdhënia ka qenë gjithmonë e mirë, por gjithmonë mund të bëhet më e mirë në mendjen tuaj dhe kështu Neptuni i jep formë të menduarit tuaj. Jeni të mbushur me mendime dhe fantazi dhe asnjë nga këto nuk ju duket e pamundur; jeta juaj e dashurisë i shton asaj një dimension të ri: atë të shpresës.

Virgjëresha

(23 gusht – 22 shtator)

Jeni gjithmonë ai që besoni dhe këtë muaj, ndiheni sikur një valë e re shprese ka ardhur në rrugën tuaj. Ajo që keni kuptuar gjithashtu është se jeni ju që po krijoni këtë lloj magjie për veten tuaj, pasi keni arritur të besoni se ajo që ndodh brenda mendjes tuaj ka vërtet një mënyrë ‘të bëhet’ në ‘jetën reale’. Mendja juaj është në jetën tuaj të dashurisë dhe gjatë hënës në lidhje me Neptunin, kjo nuk mund të jetë një gjë e keqe! Sido që të jetë, asgjë nuk do të të rrëzojë. Humori juaj është i gjithi, dhe sa herë që jeni kështu, ju sillni të tjerët me vete në tufë dhe personi me fat që do të përjetojë humorin tuaj të bujshëm bëhet partneri juaj romantik. Me fat ata, me fat ju. Gjithçka është mirë në botën tuaj.