Si duket kasti i “Titanic” pas 25 vitesh?

Klasiku i vitit 1997, Titanic, theu disa rekorde pas publikimit të tij. Ishte filmi i parë që arriti shifrën e miliardë dollarëve dhe, deri më sot, ai mbetet me më shumë çmime të fituara nga një film i vetëm në Oscar. Por përtej kësaj, kasti la një përshtypje të paharrueshme për të gjithë ata që e kanë parë falë performancës së tyre tronditëse. Kanë kaluar gati 26 vjet nga debutimi, ndaj vendosëm të shohim se si kanë ndryshuar disa nga aktorët kryesorë.

  • Rose DeWitt Bukater — Kate Winslet

  • Jack Dawson — Leonardo DiCaprio

  • Caledon Hockley — Billy Zane

  • Ruth DeWitt Bukater — Frances Fisher

  • Margaret Brown — Kathy Bates

  • Cora Cartmell — Alexandrea Owens-Sarno

Kur ishte hera e fundit që keni parë Titanikun? A e keni ndjekur karrierën e ndonjë prej anëtarëve të kastit? Nëse po, kë?