Shenjat që tregojnë se jeni të mirë në shtrat, sipas ekspertëve

Marrëdhënia seksuale mund të jetë një pjesë normale e bisedës në ditët e sotme, por një gjë për të cilën njerëzit priren të ndjejnë ende ‘turp’ është tema e ‘seksit të mirë’. Kjo mund të jetë për shkak se ne nuk jemi shumë të sigurt se çfarë konsiderohet teknikisht “seks i mirë” dhe, më tej, si të dimë snëse jemi të mirë.
Bethany Ricciardi, eksperte e seksit dhe Kevin Darne, themeluesi i LoverAlert911.com, thonë se ka disa mënyra për të qetësuar mendjen kur bëhet fjalë për të ditur statusin tuaj në këtë fushë.

Çfarë ndodh fundja, nëse partnerët tuaj të mëparshëm ose partneri aktual janë të turpshëm? Si do ta kuptoni nëse keni lëvizjet e paharrueshme që gjithmonë do ta bëjnë të dashurën tuaj të mendojë për ju?

Më poshtë janë disa shenja që mund të nënkuptojnë se keni atë që duhet për të ofruar kënaqësi në dhomën e gjumit.

-E thënë thjesht, ju e doni seksin

Njerëzit mund të kenë idetë e tyre se çfarë është seksi i mirë, por, sipas Darne, një tregues i thjeshtë për të ditur se jeni mirë në shtrat mund të jetë se sa shumë e doni seksin.

“Ju jeni gjithmonë duke vëzhguar mënyra të reja dhe të ndryshme për bashkëshortin tuaj si dhe për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo mund të përfshijë leximin e librave, artikujve të revistave, blogjeve, shikimin e videove ose përdorimin e lodrave. Të themi thjesht, ju dëshironi të jeni më të mirët dhe të ndiheni krenarë që jeni të aftë”. Kushdo që e do atë që po bën shpesh është i mirë në këtë gjë dhe, në shumë raste, seksi nuk përbën dallim.

-Jeni mendjehapur dhe ndryshoni rolet
Ricciardi thotë se ndryshimi i pozicioneve të seksit dhe mos anashkalimi i paralojës mund të jenë gjithashtu shenja se jeni mirë në shtrat.

“Shumë do të pajtoheshin që paraloja është një nga pjesët më të mira – dhe askush nuk dëshiron të flejë me dikë që ka vetëm një rutinë”.

-Ju jeni të sigurt në veten tuaj

Është thënë shpesh se besimi do t’ju japë avantazhe në jetë, dhe, sipas Ricciardi, kjo përfshin jetën tuaj seksuale.

“Të kesh besim mund të përfshijë ndezjen e dritave, daljen krejtësisht nudo ose veshjen e diçkaje super seksi. Ti merr kontrollin e situatës. Je i zëshëm. Je entuziast. E ndjen që ata të dëshirojnë!” Besimi në dhomën e gjumit mund ta ndezë edhe më shumë partnerin tuaj, sepse ai e di që ju nuk keni frikë të shfaqni seksualitetin tuaj kur jeni me të.

-Ju e dini se çfarë duhet bërë për të arritur kulmin tuaj

Darne thotë se dikush që është i mirë në shtrat nuk mbështetet plotësisht te partneri i tij.

“Një grua që ka eksploruar trupin e saj dhe di se si ta çojë veten në kulm, mund të drejtojë pothuajse çdo burrë që nuk është “natyrshëm instinktiv” në mënyrat për ta kënaqur atë. Një grua proaktive seksualisht nuk është thjesht e qetë dhe nuk i lë gjërat në dorë të fatit.”

Shumica e njerëzve nuk duan një partner tepër pasiv, kështu që është plotësisht në rregull të ndihmosh për të arritur kulmin nëse e di se çfarë kërkon.

-Të dy jeni në të njëjtën mënyrë

Të kesh partnerin tënd që të miraton dëshirat, është gjithmonë një tregues i mirë se je mirë në shtrat, edhe pse miratimi nuk do të jepet gjithmonë me zë.

“Ti e di se je i mirë në shtrat kur partneri gjatë aktit mundohet të ketë sa më shumë kontakt fizik, si në rastet kur dy trupa bëhen bashkë-një.

-Ju synoni të kënaqni
Edhe pse qëllimi i shumë njerëzve gjatë seksit është të kënaqen, dikush që është i mirë në shtrat shpesh ka më shumë interes për të bërë partnerin të kënaqet. Në fakt, një dashnor i mirë nuk është kurrë plotësisht i kënaqur nëse ai ose ajo e di se bashkëshorti i tij nuk e ka shijuar plotësisht.

Të kesh një partner që shqetësohet më shumë për t’ju kënaqur është një kthesë për shumicën, kështu që imagjinoni se cilat mund të jenë rezultatet nëse të dy partnerët kanë këtë mentalitet.

-Jeni të vëmendshëm dhe të zëshëm me partnerin

Darne thekson se të qenit i vëmendshëm dhe i zëshëm gjatë seksit është një mënyrë tjetër për të ditur se po veproni siç duhet.

“Të gjithëve u pëlqen të dëgjojnë tingujt e partnerit të tyre duke përjetuar kënaqësi. Një dashnor i mirë i kushton vëmendje asaj që e bën partnerin të rënkojë, të marrë frymë më rëndë dhe të vëzhgojë sesi trupi i tyre reagon ndaj gjërave që po bëjnë për ta, për dhe me ta. “tha ai.
Komunikimi i dëshirave dhe fantazive jashtë dhomës së gjumit është po aq i rëndësishëm sa lëvizjet brenda dhomës së gjumit, shton Darne.

-Është e vështirë, ndoshta edhe e pamundur të harrosh

Shumica prej nesh kanë përjetuar përfshirjen me dikë që ishte absolutisht i jashtëzakonshëm në shtrat.
Herë pas here, ne përjetojmë rikthim dhe kujtime të përvojave që kemi pasur me ta kur jemi vetëm apo edhe me një partner të ri. Një i mirë në shtrat është e pamundur të harrohet.