Shenjat e horoskopit që kanë lindur të jenë detektivë

Astrologjia luan një rol të madh në përcaktimin se çfarë lloj personi jeni. Nëse ju pëlqen të udhëtoni, ka të ngjarë të jeni një Shigjetar. Nëse ju pëlqejnë gjërat e çuditshme, shenja e Akrepit lulëzon tek ju. Është e natyrshme të ruash tendenca specifike sipas shenjës së zodiakut. Të jesh një detektiv i mirë do të thotë që duhet të jesh intuitive dhe mbi të gjitha të jesh në gjendje të lexosh njerëzit. Kjo është arsyeja pse disa njerëz që i përkasin disa shenjave të zodiakut janë të mirë në hetimin dhe zbulimin e mistereve të përditshme, prandaj quhen shenja e zodiakut Sherlock.

Njerëzit udhëhiqen nga shenjat e zodiakut. Disa janë shumë të qetë për të bërë pyetje njëra pas tjetrës dhe si një detektiv, ndjekin informacionin. Por ka disa shenja të zodiakut, të cilat do të marrin çdo informacion të thellë, do të ndjekin pak në internet dhe më në fund do të marrin atë që kërkojnë. Ka shenja të horoskopit që bombardojnë të tjerët me pyetje, spiunojnë njerëzit dhe kërkojnë në internet në profile false për të marrë atë që duan.

Të qenit instinktiv është një tipar i rëndësishëm për një detektiv të mirë. Shenjat e mëposhtme të zodiakut kanë tiparin natyror për të gjurmuar dhe zbuluar misteret, kështu që ata janë hetues të shkëlqyeshëm. Të qenit detektiv mund të jetë alternativa më e mirë e karrierës për këto shenja të zodiakut.

1-Binjakët – Hetuesi instinktiv

Ata janë shenjat ekzakte të zodiakut që bëjnë hetues të mëdhenj. Ata thjesht kanë instinktin. Vetëm një vështrim në ëallin e një personi në Facebook dhe ata do të jenë në gjendje të tregojnë gjëra për personin që të tjerët nuk do t’i vënë re. Është fuqia e tyre e vëzhgimit që i bën ata aq të mirë si hetues. Ata janë bashkëbisedues të shkëlqyeshëm dhe dinë të bëjnë pyetjet e duhura. Atyre u pëlqen të jenë në krye të gjërave (d.m.th. thashethemet) dhe kështu i marrin të gjitha informacionet. Nëse keni një fqinj Binjak, shanset janë që personi e di pse jeni grindur me bashkëshortin tuaj mbrëmë.

2-Virgjëresha – Shumë vëzhguese

Virgjëreshat janë vëzhguese për çdo gjë të vogël; nga një lëvizje e panevojshme e syrit në një shtrëngim të shpatullave. Ata janë aq të mirë në maskimin e emocioneve të tyre saqë mund ta lexojnë nëse dikush tjetër po bën të njëjtën gjë. Një përzierje e vërtetë logjike dhe analitike, ata priren të dëgjojnë kokën në vend të zemrës. Vendimet e tyre nuk merren vetëm me supozime; ata kanë nevojë për një provë të fortë, arsye dhe e zgjidhin çështjen me logjikë dhe jo me emocione. Vëmendja e tyre ndaj detajeve, përveç të qenit perfeksionist i bën ata detektivët më të mirë.

3-Akrepi – Ata shohin përtej të dukshmes

Pse Akrepat janë hetuesit më të mirë? Sepse Akrepi gjithmonë mund të shikojë përtej të dukshmes. Ata janë mendimtarë të mëdhenj, por nuk i bëjnë asnjëherë duart ‘vetë pis’ në publik. Ata dinë të arrijnë tek e vërteta. Në astrologji, Akrepi është një shenjë akua dhe e tërheq aurën e tij nga niveli psikik, kjo është arsyeja pse ata priren të kenë një supozim të mirë intuitiv. Marrja e të gjithë informacionit është synimi i tyre dhe ata mund ta marrin atë nga burimet më të pamundshme. Të gjitha këto tipare mund ta bëjnë një Akrep një nga detektivët më të frikshëm përreth. Ata i përkasin asaj që ju e quani shenjën e zodiakut detektiv.