Shenjat e horoskopit që flasin “me veten” kur kanë një problem

Njerëzit e lindur nën disa shenja të zodiakut shohin një vlerë të madhe për t’iu qasur lajmeve të pafavorshme ose ngjarjeve stresuese me një qëndrim pozitiv. Ata duan të bindin veten duke parë përtej krizës ose pengesës në vend që të përthithen prej saj. Pra, ata zgjedhin ta bëjnë këtë duke parë në një sipërfaqe reflektuese si një pasqyrë dhe duke i dhënë vetes një fjalim të shpejtë. Ata ngushëllojnë veten duke thënë se do ta kalojnë atë edhe nëse duhet ta përpunojnë situatën gjatë. Ata inkurajojnë veten të kuptojnë se ndjenja e tradhtuar nga dikush nuk nënkupton domosdoshmërisht se të gjithë rreth tyre janë të tmerrshëm ose se ata nuk do të përjetojnë më kurrë mirësi. Në fund të fundit, ata e dinë se të qenit optimist fillon me vetë-bisedimin pozitiv. Ja cilat janë shenjat e hotoskopit që priren ta bëjnë këtë:

Akrepi

Kjo shenjë e ujit ka aftësinë për të krijuar fjalët e duhura për t’i folur dikujt që ka nevojë të madhe për inkurajim. Dhe interesant është tendenca e tyre kur ndihen të bezdisur. Në të vërtetë, Akrepat shqetësohen lehtësisht kur gjërat shkojnë keq me ditën e tyre. Ndoshta kanë humbur autobusin për në punë ose kanë derdhur kafen. Por në vend që të acarohen shumë, atyre u pëlqen të bëjnë gjithçka për vete. Ata e bëjnë këtë duke u përballur me veten në pasqyrë dhe duke shqiptuar fjalë motivuese. Akrepi është me të vërtetë i aftë për të ndihmuar veten të ndihet më mirë për jetën, kryesisht sepse ata e kuptojnë se nuk do të marrin atë që duan në jetë nëse qëndrojnë të mërzitur. Pra, ata gëzojnë veten dhe ngjitin shkallët e suksesit duke kapërcyer pengesat e tyre. Gjithçka funksionon në fund me Akrepin.

Virgjëresha

Kjo shenjë e zodiakut është gjithmonë e interesuar të mësojë ide interesante dhe taktika fantastike për të përmirësuar jetën e tyre. Pra, shumë prej tyre janë mësuar të flasin pozitivisht me veten. Virgjëreshat zgjohen çdo mëngjes duke e parë veten me dashamirësi në pasqyrën e dhomës së gjumit. Ata i kujtojnë vetes se suksesi kërkon punë të vazhdueshme dhe të palodhur dhe i thonë vetes se nëse nuk bëjnë përpjekje, mund të qëndrojnë aty ku janë. Ata shpresojnë të frymëzojnë veten e tyre në mënyrë që të mund të përfundojnë me gjithçka për të cilën janë përpjekur. Nëse ata janë nervozë për një intervistë pune ose kanë një provë të madhe në shkollë, ata mund të praktikojnë mrekullisht veten duke përmbushur detyrat e vështira. Ata e sigurojnë veten se mund të mos e dinë kurrë se çfarë ndodh, dhe kjo mund të jetë një gjë pozitive.

Peshqit

Peshqit janë një nga shenjat më të forta të ujit në Zodiak kur bëhet fjalë për inteligjencën emocionale, që do të thotë se ata janë gjithashtu njerëzit më të mirë dhe më të sjellshëm. Ata janë motivues të shkëlqyeshëm pasi janë miq të shkëlqyer që janë të gatshëm të ndihmojnë miqtë e tyre të ndihen më mirë. Megjithatë, kur Peshqit janë të pakënaqur me fatin e tyre, ata nuk do të mbështeten te një shok për t’u dhënë atyre përshtypjen se gjithçka do të jetë përsëri mirë. Në vend të kësaj, vendasit e Peshqve dëshirojnë të ngrihen në këmbë menjëherë duke i dhënë vetes një fjalim të shpejtë në pasqyrën e banjës së tyre. Pra, nëse ata humbën punën, humbën një takim të rëndësishëm ose kishin një frikë shëndetësore; ata do t’i japin vetes kurajë për të kaluar zhgënjimet dhe për të ndriçuar javën e tyre.

Dashi

Të bësh veten të ndihesh me shpresë është një veprim i pastër, por jo të gjithë e kuptojnë atë lloj dashurie për veten. Megjithatë, Dashi e di se një bisedë e mirë e shpejtë ka fuqinë për të ndryshuar jetën e tyre, dhe kjo sepse qëllimi i saj është të rrënjos shpresën dhe lumturinë. Pra, nëse ata janë ndonjëherë me humor të keq, Dashi do t’i flasë reflektimit të vet me fjalë inkurajuese dhe me një perspektivë të re për jetën. Vendasit e kësaj shenje zjarri e bëjnë këtë sepse është në natyrën e tyre që të jenë gati për veten dhe për miqtë në kohë nevoje. Prandaj, Dashi priret të besojë se së pari duhet të rregullojë problemet e veta për të qenë aty për të tjerët. Ata zgjedhin të ecin përpara sepse edhe hapat e vegjël janë një hap në rrugën e duhur. Për një Dash, lëvizja ngadalë është më e preferueshme sesa qëndrimi i palëvizshëm dhe ata besojnë se përpjekjet e tyre përfundimisht do të shpërblehen.