Pse me pantallona të shkurtra Princi Louis?

Në shëtitjen vjetore në Sandringham të familjes mbretërorë, Princit William dhe Kate Middleton iu bashkuan dhe fëmijët e tyre, Princi George, Princesha Charlotte dhe “legjenda” njohur si Princi Louis.

Kjo ishte hera e parë që Princ Louis mori pjesë në shëtitjen e Krishtlindjet dhe ai padyshim “vodhi” gjithë vëmendjen me veshjen e tij. Princi mbante veshur një palë çorape dhe pantallona të shkurtra deri tek gjuri në mes të dimrit, ndryshe nga pjesa tjetër e familjes.

Pse pantallona të shkurtra?

Kjo rezulton të jetë një traditë mbretërore për familjen.

Në vitin 2018, eksperti i mirësjelljes William Hanson dha një pasqyrë të plotë të pantallonave të shkurtra në Harper’s Bazaar, ndërkohë që thonte:

“Është një gjë shumë angleze të veshësh një djalë të ri me pantallona të shkurtra. Pantallonat janë për djemtë dhe burrat më të rritur, ndërsa pantallonat e shkurtra për djemtë e rinj janë një. nga ato shënjuesit e heshtur të klasës që kemi në Angli. Edhe pse kohët po ndryshojnë (ngadalë), një palë pantallona mbi një djalë të ri konsiderohen të klasës së mesme – mjaft periferike. Dhe asnjë aristo ose mbretëror që respekton veten nuk do të donte të konsiderohej periferike Madje edhe Dukesha e Kembrixhit.”

Hanson shpjegoi gjithashtu se “Zakoni modern i familjeve të klasës së lartë që zgjedhin t’i veshin djemtë e tyre me pantallona të shkurtra do të kthehet qëllimisht në një epokë të shkuar/ Kompleti i sipërm britanik është gjithmonë i prirur t’i përmbahet traditës, dhe ky gjithashtu i shënon në heshtje. jashtë nga “pjesa tjetër”.