PD ‘përplaset’ me Celibashin dhe ankimon vendimin e KQZ

Firma e munguar e Lulzim Bashës në deklaratën solemne, bëri që Partia Demokratike të mos regjistrohet në zgjedhjet lokale të 14 majit.

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi sqaroi se ligji detyron që ky dokument të firmoset nga kryetari që rezulton i regjistruar në Gjykatën e Tiranës.

Ai deklaron se për këtë arsye nuk mund të delegohet si kompetencë tek Enkelejd Alibeaj.

*Tibo News