Miqësor, kokëfortë apo super i ndjeshëm? Ky iluzion optik zbulon tipare të personalitetit

Mia Yilin nga TikTok ka krijuar një test personaliteti që zbulon nëse dikush është një person miqësor apo i ndjeshëm.

Së fundmi ajo ndau një video virale ku shfaqte një objekt të gjelbër që dukej si një palë buzë ose një gjethe.

Influencerja shpjegon se mënyra se si dikush e shikon imazhin supozohet se zbulon karakterin e tyre.

Nëse e keni dalluar gjethen në shikim të parë, atëherë ju jeni një “person super i pëlqyeshëm”, thotë ajo duke shtuar: Rrjetet sociale janë talenti juaj dhe ju mund ta bëni këdo mik.

Megjithatë, edhe pse dukeni “të ngrohtë dhe të sjellshëm” para njerëzve, keni disa probleme intimiteti.

“Ti rrallë u beson të tjerëve sepse je lënduar shumë herë në të kaluarën. Ju jeni gjithashtu shumë kokëfortë, pasi të vendosni për diçka, do ta bëni atë pavarësisht se çfarë thonë njerëzit e tjerë”, vazhdoi ajo.

Ata që vënë re fillimisht buzët kanë kryesisht “personalitete të ndjeshme dhe emocionale.” “Ju i dalloni të këqijat në shoqëri, por zgjidhni të shihni më të mirën tek të tjerët. Shpesh je i gatshëm të pranosh për gjëra të vogla, jo sepse je shtytës, por sepse nuk mund të shqetësohesh të debatosh.”

“Së fundi, urrejtja juaj më e madhe janë njerëzit me dy fytyra që flasin pas shpine”.

Ndjekësit e saj u tronditën nga rezultatet e tyre dhe shkuan në seksionin e komenteve të saj për të hedhur mendimet e tyre.

Dikush bëri shaka: “Nuk duhej të më thërrisje ashtu.”

Iluzioni optik zbulon nëse jeni shumë kokëfortë, apo shumë falës.