La Liga kritika FIFA’s

La Liga kritikon vendimet e FIFA-s për zgjerimin e turneve të Botërorit të Klubeve dhe Botërorit të përfaqësueseve.

Prej 2025 klubet do zhvillojnë çdo 4 vjet një turne me 32 pjesëmarrës,.

Nga viti 2026 Kupa e Botës do jetë me 48 kombëtare.

Sipas La Liga kjo shkakton dëme ekonomike dhe në aspketin sportiv për kampionatet në të gjithë botën dhe për më tepër në asnjë moment nuk ka patur konsultime me palët.

La Liga do të analizojë vendimet e FIFA-s dhe më pas e më pas do të ndërrmeren hapat e nevojshme.

*Tibo News