13 librat që Barack Obama sugjeron për këtë fundvit

Rrjetet sociale apo librat? Ish presidenti amerikan Barack Obama është padyshim një lexues i rregullt, por edhe dëgjues e shijues i muzikës dhe do të preferonte këto të dyja më shumë.

Ai ka publikuar  një listë me librat e tij të preferuar që i ka lexuar gjatë gjithë këtij viti.

Është një traditë që Barack Obama tashmë 60 vjeç e ka nisur prej vitit 2009, kur ishte në zyrën e Shtëpisë së Bardhë.

Me një mesazh të tillë si: “Arti si gjithmonë mban dhe ushqen shpirtin”, Barack sugjeron konkretisht këto 13 libra si më të preferuarit për të:

-“Matrix” by Lauren Groff
-“How the Word Is Passed: A Reckoning with the History of Slavery Across America” by Clint Smith
-“The Final Revival of Opal & Nev” by Dawnie Walton
-“The Lincoln Highway” by Amor Towles
-“Invisible Child: Poverty, Survival & Hope in an American City” by Andrea Elliott
-“Harlem Shuffle” by Colson Whitehead
-“Cloud Cuckoo Land” by Anthony Doerr
-“These Precious Days” by Ann Patchett
-“Crying in H Mart” by Michelle Zauner
-“Aftershocks” by Nadia Owusu
-“Crossroads” by Jonathan Franzen
-“The Love Songs of W.E.B. Du Bois” by Honorée Fanonne Jeffers
-“Beautiful Country” by Qian Julie Wang