Zgjedhjet për kryebashkiak, Alibeaj: Shqiptarët të votojnë për të bërë ndarjen e madhe nga e shkuara

Kryetari i Komanduar i partisë Demokratike është drejtuar drejt qendrës së votimit për të votuar për kryebashkiakun e ri të Tiranës, ku në garë është edhe Roland Bejko nga kjo forcë politike.

Alibeaj nga Shkolla e Mesme Ekonomike, ka theksuar se është e rëndësishme që të gjithë shqiptarët sot të dalin dhe të marrin pjesë në votime pasi është dita dhe momenti për të bërë dallimin me të shkuarën.

“Votova për pak minuta pasi besoj se zgjedhja është e lehtë sot. Kam një mesazh për demokratët për shqiptarët e ndershëm që sot o do të duhet që të ushtrojnë detyrën e tyre të votës, në mënyrë të drejtë, për të bërë një ndarje nga politika. Sot do të duhet që të vijnë se është momenti për ndarjen e madhe nga e shkuara”, ka thënë ai.