Zgjedhjet në Brazil, Lula da Silva fiton ndaj Bolsonaro

Lula da Silva fitoi ndaj presidentit Bolsonaro në raundin e dytë të zgjedhjeve që shënojnë një rikthim spektakolar për Lula dhe fundin e qeverisë më të djathtë të Brazilit në dekada.

Lula fitoi 50.9% të votave krahasuar me 49.1% për presidentin Bolsonaro.