YouTube sjell veçori për videot

YouTube ka filluar të shfaqë një veçori të re që do të nxjerrë në pah pjesët ‘më të rishikuara’ të videove.

Funksioni do të jetë i disponueshëm si për personat që lundrojnë në web, ashtu edhe për aplikacionet celulare.

Nga sot funksioni do të jetë i gatshëm për t`u përdorur duke filluar me përdoruesit e rregullt.

Sipas kompanisë, kjo do t’i lejojë përdoruesit të identifikojnë pjesën më të shikuar të videos dhe t’i të kursejnë kohë ose të kalojnë pjesën jo të rëndësishme të saj.

Si pjesë e veçorisë, platforma e transmetimit të videos do të tregojë një grafik dhe nëse grafiku është i lartë, atëherë ajo pjesë e veçantë e videos është shikuar në mënyrë të përsëritur.

Përveç kësaj, funksioni i ri do t’u japë gjithashtu krijuesve të përmbajtjes idenë se çfarë pëlqejnë të shikojnë shikuesit e tyre ose çfarë funksionon dhe çfarë jo.

Përveç kësaj, kompania ka shtuar edhe videon Single Loop në të dhënat e saj.

YouTube ka njoftuar gjithashtu një veçori eksperimentale të ardhshme për abonentët e YouTube Premium.

Funksioni do t’i lejojë përdoruesit të kërkojnë momentin e saktë të një videoje. Kompania nuk ka sqaruar më shumë detaje rreth veçorisë së ardhshme eksperimentale dhe as nuk ka zbuluar se si punon funksioni deri tani.