AlbanianEnglish

Trendi i xhinseve për vitin 2023

Trendet e këtij viti të ri duket se do të jenë të shumta por një nga më të spikaturat do të jetë xhinsi gri. Xhinset që të gjithë i duam aq shumë do të vishen në dimrin dhe pranverën e vitit 2023.

Këtë vit mos prisni ngjyra blu të errëta, as nuanca të lehta. Tendenca për xhinset e preferuara, do të jetë ajo  gri, e lehta dhe e errëta.

Kështu në vitin 2023, ne lëmë mënjanë xhinsin klasik blu dhe rinovojmë stilin tonë, duke veshur pantallonat gri.

Do ta shihni në vitrinat e dyqaneve dhe në Instagram, pasi Bella Hadid, Caroline Daur dhe Tamara Kalinic e kanë zgjedhur tashmë, duke synuar të bëhen sërish trend.

Grija e ngrohtë, e veçantë shkon me gjithçka. A mund të jetë kjo blerja që do të bëni gjatë daljeve tuaja?

Megjithatë, ky opsion do t’ju shkojë nga mëngjesi në zyrë deri në mbrëmje duke pirë diçka.

You don't have permission to register