AlbanianEnglish

Tre anije me grurë nisen nga Ukraina për në Azi dhe Evropë

Tre anije që transportojnë 61,000 tonë produkte bujqësore për vendet në Azi dhe Evropë janë nisur nga portet e Detit të Zi të Ukrainës. Sipas raportit, 23 anije të tjera janë duke u ngarkuar me 856,000 tonë produkte bujqësore ukrainase. Sipas ministrisë, tre anijet po lëvizin përgjatë “korridorit të grurit” .

Në total, që nga 1 gushti, 504 anije kanë dorëzuar 12.27 milionë tonë drithë dhe produkte ushqimore nga portet e Ukrainës në vendet e Azisë, Evropës dhe Afrikës.

You don't have permission to register