Telegram sjell një sërë veçorish të reja për përdoruesit

Përditësimi i ri sjell veçori të tilla si fleksibiliteti për të krijuar njoftime, caktimi i orareve të personalizuara për mbylljen e bisedave si dhe përcjellja më e mirë.

Përdoruesit e Telegram-it tani mund të kthejnë çdo tingull në një ton njoftimi.

Për të vendosur një ton njoftimi të personalizuar, përdoruesit mund të shkojnë te cilësimet, njoftimet dhe tingujt.

Përdoruesit tani mund të ndalojnë njoftimet për një kohëzgjatje të caktuar.

Përdoruesit e Telegramit kanë mundur të çaktivizojnë përkohësisht bisedat për të bërë një pushim nga njoftimet, si p.sh. për 8 orë ose 2 ditë.

Çdo bisedë ka një menu të thjeshtuar për modifikimin e sinjalizimeve.

Fshirja automatike mund të aktivizohet në çdo bisedë për ta bërë një bisedë më konfidenciale ose më pak të rrëmujshme.

Telegram tani ofron pamje paraprake të përgjigjeve kur përdoruesit po përcjellin tekste në biseda të tjera.

Kjo veçori do t’u mundësojë përdoruesve të shohin të gjithë kontekstin.

Përgjigja juaj do të përfshijë një pamje paraprake të vogël që mund të prekni për të kaluar menjëherë te mesazhi origjinal.

Përdoruesit mund të fshehin gjithashtu emrin e dërguesit ose titrat e medias nëse duan të përcjellin një mesazh në mënyrë anonime.

Me këtë përditësim të fundit Telegram po lejon gjithashtu krijuesit e robotëve të përdorin JavaScript për të dizajnuar ndërfaqe pafundësisht të adaptueshme.

Përdoruesit tani mund të shtojnë shpejt robotë në grupin ose kanalin e tyre direkt nga profili i robotit dhe të konfigurojnë menjëherë të drejtat dhe lejet për robotin