Sulmet kibernetike, Çuçi: Nuk përballohen pa mbështetje

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi shprehet se sulmi kibernetik ndaj Shqipërisë tregoi se asnjë vend nuk mund të përballojë i vetëm, pa mbështetje, këto sulme.

Gjatë fjalës së tij në tryezën me përfaqësues të drejtësisë dhe Bashkimit Europian, Çuçi deklaroi se vendet si SHBA dhe disa vende europiane i erdhën në ndihmë Shqipërisë pas sulmit iranian.