SHBA ka gati paketën e re për Ukrainën

SHBA po përgatit një paketë të re ndihme ushtarake prej 275 milionë dollarësh për Ukrainën për të forcuar kundërsulmimin e saj kundër forcave ruse. Paketa pritet të përfshijë municion dhe më shumë lëshues të raketave të artilerisë së lartë.

Që nga fillimi i luftës, SHBA ka dërguar rreth 17.6 miliardë dollarë ndihmë për sigurinë në Ukrainë.