AlbanianEnglish

SHBA: 200,000 viktima ushtarake në Rusi dhe Ukrainë

Gjenerali më i lartë amerikan vlerëson se rreth 100,000 ushtarë rusë dhe 100,000 ukrainas janë vrarë ose plagosur në luftën në Ukrainë.

Kryetar i Shefave të Shtabit të Përbashkët të SHBA, tha gjithashtu se rreth 40,000 civilë kishin vdekur pasi u kapën në konflikt.

Shkalla e viktimave mund të bindë Moskën dhe Kievin për nevojën për të negociuar gjatë muajve të ardhshëm të dimrit, kur luftimet mund të ngadalësohen për shkak të kushteve të ngrirjes.

You don't have permission to register