Raporti i BSH-së për 2021, Sejko: Borxhi i huaj i vendit shënoi ulje

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë është duke raportuar të enjten në Parlament për veprimtarinë e Bankës së Shqipërisë për vitin 2021. Me aq sa raportoi Gent Sejko, kryefjala e zhvillimeve ekonomike gjatë 2021 ishte rimëkëmbja ekonomike dhe konsolidimi i ekonomisë.

Sipas guvernatorit të BSH-së, rimëkëmbja ekonomike gjatë 2021 solli rritje të punësimit, të pagave dhe marzheve të fitimit.