Rama: Konsiderojmë vetëm formalizimin e basteve online

Kryeministri Edi Rama ka thënë se nuk do të ketë rikthim të sallave të basteve në Shqipëri.

Rama tha se e vetmja gjë që konsiderohet është formalizimi i tyre dhe jo hapja e sallave të lojërave të fatit.