Rama fton Turqinë, Greqinë, Italinë dhe Hungarinë

Kryeministri Edi Rama, ftoi Turqinë, Greqinë, Italinë dhe Hungarinë t’i bashkohen nismës së Ballkanit të Hapur.

Në fjalimin e tij së samitin e sotëm Rama tha se kësaj nisme duhet t’i bashkohen jo vetëm vendet e rajonit por edhe vendet si Turqia, Greqia, Italia dhe Hungaria.