Rakip Suli thërritet nga SPAK

Kryebashkiaku i Kamzës Rakip Suli, është thirrur nga SPAK dhe pritet që këtë të mërkurë të paraqitet në Prokurorinë e Posaçme.

SPAK e ka thirrur atë për ta pyetur në lidhje dy çështje nën hetim që lidhen me dëmshpërblimet për dëmet e tërmetit.

SPAK ka të regjistruar hetimin për 4 akuza, më e rënda prej tyre ajo e korrupsionit pasiv.