AlbanianEnglish

Përshkallëzohen tensionet mes dy Koreve

Një përshkallëzim i tensioneve mes Koresë së Veriut dhe asaj të Jugut, është shënuar mëngjesin e 24 tetorit.

Ushtria e Koresë së Jugut qëlloi në shenjë paralajmërimi një anije të Koresë së Veriut, nën pretendimin se ajo kishte kaluar kufirin detar të diskutueshëm midis dy vendeve.

You don't have permission to register