Përgëzoi Putin për fitoren/ Vuçiç: Do të uroj kë të dua, nuk jam shërbëtor i askujt!

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç nga Brukseli, u shpreh se do të përgëzojë presidentin rus Vladimir Putin për fitoren e tij në zgjedhje. Ai u shpreh hapur se do të përgëzojë kë të dojë, duke shtuar se nuk është shërbëtor i askujt dhe se bën gjithçka në interesin më të mirë të Serbisë.

Vuçiç, duke iu përgjigjur komentit të një gazetari se shumë njerëz e kanë kritikuar se e ka uruar presidentin rus për fitoren e tij në zgjedhjet në Rusi, tha se ai është president i Republikës dhe se sillet në përputhje me normat e së drejtës publike ndërkombëtare duke respektuar vendet e tjera, shkruajnë mediat serbe.

“Do të përgëzoj kë të dua në interesin më të mirë të Republikës së Serbisë dhe gjithmonë duke mbrojtur interesat e Serbisë. Dhe kjo është puna ime dhe do të vazhdoj ta bëj, nuk jam shërbëtor i askujt, e dua më shumë vendin tim se çdo gjë në botë dhe unë veproj si një vend i pavarur dhe i pavarur që ata të marrin vendime në interesin më të mirë të vetes dhe qytetarëve të tyre”, tha Vuçiç.