Panairi i Artit në Paris 2022 në Grand Palais Éphémère

Në përputhje me bindjet e saj, galeria Oniris do të prezantojë për këtë edicion të ri të Panairit të Artit në Paris një grup veprash përfaqësuese të tre figurave të rëndësishme në sferën e saj abstrakte gjeometrike.

Nëpërmjet këtij stendimi, galeria Oniris dëshiron t’i bëjë homazhe François Morellet dhe të përjetësojë marrëdhënien që ekziston midis veprave të tij dhe atyre të miqve të tij, Véra Molnar dhe Norman Dilworth.

Pas festimit të 35-vjetorit të hapjes së tij gjatë gjithë verës së 2021, pjesëmarrja në Art Paris në prill 2022 përkon edhe me dhjetëvjetorin e marrjes së galerisë nga Florent Paumelle.

Gjatë ‘Art Paris 2022’, galeria Oniris do të ekspozojë një përzgjedhje pikturash dhe dritash neoni nga François Morellet; skulptura në çelik dhe dru nga Norman Dilworth si dhe piktura dhe vizatime kompjuterike nga Vera Molnar.