Nis censusi i shpendëve në Divjakë

Administrata e Zonave të Mbrojtura, Ministria e Mjedisit dhe Shoqata e Ornitologëve kanë organizuar censusin e shpendëve migratorë në lagunën e Karavastasë në Parkun Kombëtar Divjakë- Karavasta.

Grupet e punës të shpërndarë në disa pika vrojtimi kanë nisur numërimin e shpendëve ujore migratore.

*Tibo News