Në Shqipëri ka mbërritur BA5

Instituti i Shëndetit Publik ka konfirmuar zyrtarisht se në vendin tonë qarkullojnë dy variante të Omicron BA4 dhe me shumë ai BA5.

Sipas zv.ministres së Shëndetësisë Eugena Tomini, pozititiviteti ndaj Covid mbetet i lartë dhe reflektohet me rastet spitalore.

*Tibo News