Musk dëshiron të pushojë nga puna 75% të punonjësve të Twitter

Musk planifikon të pushojë nga puna rreth 75 për qind të 7500 punonjësve të Twitter, nëse merr kontrollin e kompanisë. Nga ana tjetër, duke reaguar ndaj publikimit, menaxheri i Twitter u ka dërguar një email punonjësve të tij, duke i qetësuar se nuk planifikohen largime nga puna.

Ndërkohë, sipas gazetës Post, kreu i Tesla dhe SpaceX ka informuar investitorët e tjerë potencialë se ai synon të reduktojë stafin e kompanisë në rreth 2000 punëtorë.