Ministrja gjermane: Serbia nuk mund të hyjë në BE pa njohur Kosovën

Ministrja gjermane e Punëve të Jashtme theksoi se Serbia nuk mund të hyjë në BE pa njohur Kosovën. Ajo tha se Gjermania po punon në mënyrë aktive për anëtarësimin e të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE dhe kjo nënkupton njohjen reciproke.