Luleshtrydhet jo vetëm të bukura për t’u parë e konsumuar

Luleshtrydhet duket se nuk janë vetëm një frut i bukur dhe i shjshëm.

Studimet e fundit kanë treguar se ato kanë shumë vlera ushqyese dhe janë të mbushura me përfitime shëndetësore.

Luleshtrydhja njihet ndryshe si superfruti, për shkak të sasisë së lartë të vitaminave dhe përbërësve të dobishëm si flavonoidet.

Luleshtrydhja ndihmon në:

-Presioni i ulët i gjakut dhe i kolesterolit

-Përmirësime në rezistencën ndaj insulinës.

-Përmban antioksidantë që mund të ndihmojnë në largimin e inflamacionit.

-Pasi zbuluat përfitimet e luleshtrydhes, mundohu ta konsumoni atë më shpesh.

*Tibo News