KE kritika për amnistinë fiskale dhe pasaportat e arta

Parlamenti Europian ka gati raportin e progresit për Shqipërinë.

Drafti i hartuar nga reporterja Isabele Santos vlerëson progres në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, por shprehet me doza kritike për lirinë e shprehjes dhe të medias, projektin për amnistinë fiskale dhe skemën e pasaportave të arta.

Draft-raporti u bën thirrje politikanëve që të ndërgjegjësohen mbi rolin që kanë për lirinë e shprehjes e të medias, si dhe të garantojnë transparencë institucionale dhe të respektohet e drejta e informacionit për gazetarët.

*Tibo News