Jemi në 2023 dhe s’kemi ujë, duhet të lahemi me sapllake

Aktori dhe komediani mjaft i dashur për publikun shqiptar, sidomos për rolet e tij, jeton prej vitesh me familjen në Australinë e largët. Ai erdhi në Shqipëri pas pjesëmarrjes në një reality show, por duket se eksperienca më pas këtu nuk i ka lënë shije të mirë. Në një video në Instagram, Elvis Pupa ironizon faktin që nuk ka ujë në shtëpinë ku po qëndron aktualisht në Tiranë, dhe thotë se jemi në vitin 2023, por duhet të lahesh me “sapllake” si dikur. Shihni videon e plotë.

FullSizeRender