Incident në një qendër votimi në Fushë-Krujë, persona të paidentifikuar nxjerrin me dhunë komisionerin e opozitës

Incident në qendrën e votimit 1302/ 1 në qytetin e Fushë-Krujës. Persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në këtë qendër votimi dhe kanë nxjerrë më dhune duke e dhunuar komisionerin e opozitës, Ilir Hyka. Mësohet se në këtë qendër është pezulluar votimi.

Kjo qendër ka 755 votues.