AlbanianEnglish

Gjykata britanike vendos të deportojë emigrantët nga Ruanda

Gjyqtarët në Londër kanë hedhur poshtë ofertat e fundit nga grupet e të drejtave të njeriut dhe aktivistët për të ndaluar Britaninë të nisë fluturimin e parë të azilkërkuesve në Ruandë të martën, një plan që shefi i Kombeve të Bashkuara për refugjatët e përshkroi si “katastrofik”.

Si pjesë e një marrëveshjeje fillestare prej 120 milionë paund me Ruandën, Britania do të dërgojë disa emigrantë që kanë mbërritur ilegalisht duke kaluar Kanalin me varka të vogla nga Evropa.

You don't have permission to register